Fastrac 4190

JCB Fastrac 4190 tilbyder mere produktivitet end nogensinde før med 189 hk nominel effekt, CVT gearkasse og banebrydende Command Plus førerhus.

Kategorier: ,

 

Vægt 7990 kg
Størrelse 540 × 255 × 300 cm
Max motoreffekt (HK)

208

Max Torque (Nm)

945

Tophastighed (km/t)

60

Brand

JCB

Sporvidde

1,83 / 2,00 standard

Dæk

540/65 R34

Vis på shopfront

208 HK – Torque 945Nm

Ultimativ komfort

Fastrac 4000‑serien kombinerer et unikt affjedringssystem med command plus-kabinen til at give klasseledende komfortniveauer for operatøren.

Avanceret allround hydropneumatisk affjedring giver uovertruffen komfort og stabilitet – unikt for JCB Fastrac.

Midtermonteret kabineposition giver ekstra komfort og fremragende 360‑graders udsyn.

Fremadrettede ‘A’‑søjler gør døråbningerne større og øger den indvendige rummelighed, og den næsten lodrette forrude reducerer varmeoptagelsen på en solskinsdag.

Hvis du aldrig har oplevet Fastrac bag rattet, kan du ikke vide, hvor meget glattere kørslen er i marken og på vejen. Midtermonteret kabineplacering, allround affjedring og højspecificeret luftsæde sikrer klasseledende komfort.

Kraftfuld kontrol

Kraft når det behøves førere af den mest kompakte traktor I Fastrac‑serien har op til 235 hk og 950 nm drejningsmoment til deres rådighed. Det er seriøs ydelse, der giver seriøs forøgelse af produktiviteten.

Kraft til at præstere. Dokumenteret brændstofeffektivitet og en generøs forsyning af kraft på op til 235 hk (175 kW) med drejningsmoment op til 950 Nm fra en 6,6‑liters, sekscylindret motor.

Højeffektiv SCR‑ og DOC-emissionsstyringsteknologi kombineret med en DPF opfylder Euro Stage V‑emissionsstandarderne.

CVT-transmission sikrer optimal brug af kraft og drejningsmoment med problemfri acceleration og strømforsyning, ideelle hastigheder til enhver situation og ultrafin hastighedskontrol til topkvalitetsarbejde med alle redskaber. Forskellige transmissions‑ og motorstyringsstrategier aktiveres nemt ved hjælp af Fastracs berøringsskærmkontroller – prioriter kraft og produktivitet, brændstoføkonomi, fast motor‑/PTOhastighed, brændstoføkonomisk kørsel. Hurtig på vejen og i marken med lave motoromdrejninger.

Helårs Alsidighed

Multi-tasking fastrac 4000‑serien har fem Placeringer for Redskaber – trækstang, Bagtilkobling, Fronttilkobling, Frontchassis, bagdæk. Ikke underligt, at den er Så alsidig og produktiv.

Alsidighed er standard. Den er traktorernes schweiziske army‑kniv i en lille men kraftfuld pakke. Gør brug af fem redskabspositioner, herunder chassiset til en frontlæsser for at udføre flere operationer på én gang. En maksimal tilladt køretøjsvægt på 14,5 ton giver øget produktivitet på grund af evnen til at bære større, tungere redskaber med mere tid mellem inputpåfyldninger. Specificer 4000‑serien med en række trækstangsog bagdæksmuligheder, der passer til din drift. Vægtblokke, opbevaringsbakker, edderkopharver med mere kan monteres på bagdækket.

Sikker og tryg

Højhastighedskørsel

På vej giver velkomne Fordele men også Ansvar. Derfor har Hver jcb fastrac en Unik kombination af Sikkerhedsfunktioner.

Sikkerhed først.

Højtydende skivebremser hele vejen rundt giver maksimal bremsekraft – de kan konsekvent bringe en Fastrac og dens læs til standsning op til 15 % hurtigere end konventionelle traktorer. Helt nyt stivere chassis og affjedring med anti‑rollbars foran og bagved giver overlegen håndtering og stabilitet under højhastighedskørsel.

Kvik og adræt

Den firehjulsstyrede Fastrac 4000‑serie er Mere adræt og Manøvredygtig end Nogensinde før.

Spar tid. 1 5 valgbare styretilstande giver præcis maskinstyring ved alle anvendelser. – Proportionel – True Tracking – Krabbestyring – Forsinket firehjulsstyring – 2WS Valgfri GPS-styring på to aksler fås til præcisionslandbrug på højeste niveau.

Total kontrol

Kabineteknologi, der Leverer høje niveauer Af traktor‑ og Redskabskontrol via en Enkel, brugervenlig Grænseflade.

En berøring lettere. De store ikoner på Fastrac-berøringsskærmsterminalen er lettere at trykke på i farten. Den intuitive navigation kommer hurtigt til de funktioner, som operatøren ønsker at indstille eller justere. Med blot nogle få tryk på skærmen kan du vælge de vigtigste traktorfunktioner, opsætte PTO, differentialespærre og 4wd‑afbrydelser eller justere timing og flow ved de elektroniske spoleventiler for tilpasning til forskellige redskaber. Opret og gem op til 5 sekvenser, hver med op til 15 trin, i afsnittet Assisteret foragerdrejning for at minimere kontrolbelastningen ved enden af hver kørsel over marken. Vælg forskellige kombinationer af arbejdslys, fordel flere funktioner på joystickknapperne, og tilpas skærmen efter individuel smag. Led mig hjem‑lys sikrer, at du aldrig lades tilbage i mørket.

Maksimal oppetid

Hvad angår rutinemæssig service og vedligeholdelse, vil du endda bemærke forskellen her. Hurtig og nem adgang betyder reduceret nedetid for den nye fastrac 4000‑serie.

Tjek olien uden at løfte motorhjelmen, påfyld nemt brændstof, DEF (AdBlue) og olie til hydraulikken, da påfyldningsstederne alle er på samme side.

Det kan ikke være nemmere at nå batterierne, batteriisolatoren og bremsevæskebeholderne – du skal blot åbne et panel bag kabinetrinene på højre side.

Eksterne skivebremseenheder giver enestående serviceadgang, hvilket reducerer drifts‑ og vedligeholdelsesnedetid. Auto‑stop og 600‑timers serviceintervaller reducerer de samlede ejeromkostninger for kunden.

Brochure

Traktor_Fastrac4000_27614

Kontakt os

Scroll til toppen