JCB Gummiged Medier

Hvad er mulighederne af specifikationspakker?

Kontakt os, så hjælper vi dig videre.

Kan jeg tilslutte min telefon til gummigeden?

Ja, bluetooth er standard.

Er der mulighed for opvarmet sæde?

Ja.

Kontakt

JCB

Henrik 2

Henrik Svennild

Salg JCB
hesv@bronsgroup.com
+45 42 15 49 16

Peter M

Peter Møller

JCB Produktspecialist
pemo@bronsgroup.com
+45 44 12  37 76

JCB AGRI gummiged

JCB AGRIs produkter er specielt udviklet til landbrug og maskinstationer for at sikre en effektiv arbejdsgang hele året rundt.

JCB har produceret gummihjulslæssere siden 1969, i dag produceres der 12 forskellige modeller i AGRI klassen, den mindste model 403 AGRI har en læssekapacitet på 0,4 m³, mens den største 457 AGRI kan læsse 3,5 m³. Arbejdsvægten på gummihjulslæsserne spænder lige fra 2.542 kg til giganten på 19.999 kg.

Alle JCB gummihjulslæssere leverer stor kraft, højt omdrejningsmoment, stort kraft- til vægtforhold, fremragende trækkraft og kraftig udbrudskraft.

Læsserne er først og fremmest designet til at være produktive med lav vedligeholdelse, stor pålidelighed, alsidig anvendelse og stor komfort for føreren.

Vi ved, at en gummihjulslæsser spiller en vigtig rolle på enhver gård. Derfor har vi indbygget læssevis af kvalitet og pålidelighed I den nye jcb 435s. De processer, vi har brugt til design, testning og produktion sikrer din arbejdsproces, time efter time, dag efter dag.

Designet til at arbejde hårdere.

Den nye JCB 435S Agri har nydt fordel af endelig elementanalyse og testopsætninger på op til 1 million cyklusser for at sikre overlegen belastningsevne og holdbarhed. For yderligere ro i sindet garanterer koldtestning af batteri startpræstation ned til -20 grader.
Høje tolerancer og nøjagtig placering af stifter og bøsninger er sikret vha. JCBs præcisionsforarbejdningsteknikker.
Avancerede fremstillingsprocesser som robotbearbejdning, præcisionslakeringsteknologi og innovative montageteknikker hjælper med at opnå de allerhøjeste niveauer af konstruktionskvalitet.
En massiv, støbt kontravægt bagpå beskytter bagenden af 435S, herunder baglygter og kølerpakke, mod skader. Til yderligere beskyttelse er der monteret slagfaste skærmkanter og indtræk.
Ledforbindelsen har en kraftig central stift og en overdimensioneret bøsning samt dobbeltkoniske rullelejer på bundkassens samlinger. Dette gør den i stand til at tolerere både lodrette og vandrette belastninger med større holdbarhed og stivhed.
Slangerne er sikkert fastspændt og ført igennem drejeleddet langt fra alle klemmepunkter.
Nyt baggitter, kølerpakketætning og stænkskærm for større samlet kvalitet.

Konstrueret til at flytte mere materiale til en lavere pris. Derfor har vi designet motor, aksler, drivlinje og hydraulik, så de fungerer harmonisk sammen, og der opnås ultimativ effektivitet og lavere ejeromkostninger.

Gummihjulslæssere skal tilbringe mest mulig tid med læssevis af hårdt arbejde. Vi har konstrueret 435s til netop det formål med lange serviceintervaller og kvalitetskomponenter.

Rutinevedligeholdelse.

Med en motorhjelm i et stykke, er der let adgang til service punkter ved motoren.
Adgang til diesel‑ og DEF-tanke (Diesel Exhaust Fluid) er også ligetil via det aflåselige gitter bag på maskinen. Du kan kontrollere sprinklervæskestand, motorolie og kølervæske inde i kabinen, mens alle andre rutineftersyn og smørepunkter er placeret på jordniveau. Dette gør livet både lettere og sikrere.
Standard widecore-kølerpakken er en stor, ensidet enhed, så du kan foretage hurtig, nem og sikker rengøring.
Foldbart adgangstrin bagved giver bedre adgang til servicefiltre og væskedræningspunkter.

JCB gummihjulslæssere fås i følgende modeller:

Modeller: 403 AGRI, 406 AGRI, 407 AGRI, 409 AGRI, 411 AGRI, 413S, 417 AGRI, 419S, 427 AGRI, 435S, 437 AGRI, 457 AGRI,

Maksimal motorkraft: 93 kW – 210 kW

Scroll to Top
Scroll til toppen