169829493

Knækstyret teleskoplæsser – Telemaster fra JCB

Kabinen

Telemaster gør livet lettere. Da kabinen til denne knækstyret gummiged blev udviklet har man haft ergonomi og nem betjening som højeste prioritet. Der er derfor blevet designet en kabine der giver komfortabelt arbejdsmiljø og sikre den optimale produktivitet for føreren.

Under din kontrol

  • Fra det højt og centralt placerede førersæde er du i fuld kontrol, med en lav placeret teleskoparm kippet ned og store vinduespartier får du ubegrænset 360 gr udsyn
  • Hydrauliksystem med konstant flow er nemt at betjene med et in-cab display af flow hastigheden, som kan justeres under arbejdet.
  • Manuel og automatisk gearskifte modus giver operatøren kontrol med øget kraftoverførsel.
  • For ergonomisk, hurtig og præcis kontrol er TM320 og TM320S udstyret med et fuldt proportional servo joystick i et greb. Manuelt gearskifte i joysticket betyder, at du hurtigt og nemt kan skifte gear, hastighed og retning med en enkelt ergonomisk betjeningsenhed.
  • Vores nye HVAC-system holder operatøren komfortabel og fokuseret i længere tid, varmesystemet med ventilator med 3 hastigheder hjælper med at opnå den perfekte arbejdstemperatur hele året rundt. Aircondition som ekstraudstyr gør det endnu nemmere at opnå den bedste arbejdstemperatur.

Førerkomfort

Kabinen er stor og med god plads til opbevaring til egne og arbejdsrelaterede ting.

Teleskoparmsdæmpning ved sænkning og udskud/tilbagetrækning reducerer overførsel af rystelser til operatøren og selve maskinen.

Et instrumentbræt med farvede LED lys giver værdifulde informationer, så som værdier for effektiv drift og brændstofforbrug, ligesom det viser AdBlue niveau og daglig kontrolpunkter. Hydraulisk motorfunktion er nemt at bruge med et in-cab display af flow-niveauet, som kan justeres under arbejdet.

Knapper med baggrundsbelysning giver hurtig og præcis kontrol, også i mørke.

NEM VEDLIGEHOLDELSE

Vores maskiner bruger et forseglet SCR-system. Diesel og AdBlue tankene er lette at komme til alle daglige kontrolpunkter, som alle kan udføres fra gulvhøjde. Den enkeltfladede wide-core køler giver maksimal performance og lader små partikler passere igennem. En ekstra vendbar ventilator vinge kan tilkøbes, og gør det muligt at rense køleren enkelt og let. “En cyklon reducerer mængden af aflejringer fra indsugningsluften, og sikrer tilstrækkelig luftmængde til motoren melem servicetintervaller.

Den store bagklapåbning på den knækstyret telemaster gummiged giver nem adgang til servicepunkterne, og smørepunkterne er nemme at komme til. For at få adgang til batteriet er der ikke behov for værktøj.

Med selvsmørende slidpunkter på teleskopstangen og tørsmøring af teleskopstangen kan du se frem til vedligeholdelsesfri brug. Alle smørepunkter er øget til 500 timers smøreintervaller, takket være vores grafitimprægnerede JCB bronzebøsninger.

En klog investering

Når du ejer en JCB, ejer du en maskine, der er kendt for at have en høj gensalgsværdi. Dette kombineret med et effektivt design som sikrer effektivitet og pålidelighed, gør den til et godt virksomhedsaktiv.

EcoMAX sparer dig penge

JCB innovative Clean Burn teknologi betyder, at vores motorer lever op til kravene til Tier 4 Final / Stage IV uden eftermontering på udstødningen så som partikelfiltre. Derved undgå man omkostninger til regenerering og udskiftning af partikelfilter. I stedet anvender TM320 og TM320S en forseglet Selektiv Catalytisk Reduktion (SCR) system. Blandt de mange fordele i dette system er det faktum, at der ikke tabes produktivitet på grund af partikelfilterregenerering.

TM320 og TM320S kan man vælge at låse momentomformeren i 4. og 6. gear, det giver større effektivitet og produktivitet.

Ved at producere høje kraftniveauer og moment, endda ved motor hastigheder så lave som 1300 – 1400 o/min, giver EcoMAX brændstofeffektiv kraftoverførsel til gearkasse og hydraulik.

Både den 93 kW (125 hk) og 108 kW (145 hk) JCB EcoMAX motor er monteret med en køler med variabel hastighed, der automatisk reagerer på temperatur, og dermed justerer ventilatorens hastighed for at bedste brændstofeffektivitet og lydniveau i kabinen.

Kraftige bremser reducerer væskefriktion ved kørsel på vej, hvilket øger brændstoføkonomien.

TM320’s Load-Sensing hydraulik er kun kraftforbrugende, når den er i drift, hvilket sparer brændstof.

Sikkerhed

Skrånende og ensartet brede opstigningstrin kompletteret med velplacerede håndtag giver dig tre kontaktpunkter hele tiden.

Ventiler på bommene til at kontrollere af utætheder på slangerne sikrer mod nedbrud, hvis en slange får en utæthed.

Den lave teleskoparmsprofil og drejepunkt giver bedste udsyn fremad.

Adaptiv last kontrol teknologi kontrollerer automatisk hydraulikfunktionerne, og hjælper med at bevare den længdemæssige stabilitet på teleskoplæsserne.

Vores el-betjente redskabslås, sikrer korrekt tilkobling af redskaber.

For at kunne servicere din knækstyret teleskoplæsser optimalt er JCB livelink standard til tracking af maskinen i real-tid.

Vores bakkamera som ekstraudstyr viser et uhindret udsyn bagtil på kabinens farvemonitor i din telemaster.

Telemaster Medier

Kontakt

JCB

Henrik 2

Henrik Svennild

Salg JCB
hesv@bronsgroup.com
+45 42 15 49 16

Peter M

Peter Møller

JCB Produktspecialist
pemo@bronsgroup.com
+45 44 12  37 76

Gennemprøvet konstruktion.

Vi belastningstester en livscyklus i vores belastningssimulator, vi tester maskinerne for at efterligne grave- og læssesituationer. Det er din sikkerhed for high performance og driftssikkerhed.

De centralt monterede løfte-, kippe- og udskudstempler eliminer drejningsmoment i teleskoparmen og de er holdt på plads af centralt monterede nøglehulsstøbninger for endnu bedre strukturel integritet.

Hos JCB fremstiller vi vores egne hydraulikcylindre, kabiner, aksler, gearkasser og motorer.

For at opnå langtidsbeskyttelse af kabine og karosseridele mod korrision, dyppes de i en elektroforetisk legering inden de lakeres.

Designet til hårdt arbejde

Det kraftige knækled kan klare både lodrette og vandrette belastninger, hvilket sikrer maksimal holdbarhed og stivhed i konstruktionen.

Telemasten har en kraftig, omvendt U-formet teleskoparm med fuldsvejste afslutningsplader for at give ultimativ styrke til det monteret på et kraftige læssertårn.

Den støbte bageste kontravægt hjælper til at modvirke stødskade. Baglygterne sidder godt beskyttet, tilbagetrukne og over kontravægten.

De hydrauliske slanger følger den primære teleskoparm, så de beskyttes mod skader

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

JCB AGRI teleskopgummihjulslæssere

JCB AGRI teleskopgummihjulslæssere er en hybrid mellem en teleskoplæsser og en gummihjulslæsse. Sammensmeltningen giver en kompakte maskine, der er designet til at leverer alsidighed på pladsbegrænsede områder. Og med den kraftfulde forhold mellem effekt og vægt, giver det en effektiv håndtering af materialet.

JCB AGRI teleskopgummihjulslæssere fås i 5 forskellige modeller, den mindste model TM180, har en løftekapacitet på 1.800 kg, mens den største TM420 kan løfte op til 4.100 kg.

Karakteristisk for alle JCB AGRI teleskopgummihjulslæsere er at de har leddelt styring, permanent 4-hjulstræk, enestående trækkraft, kraftfuld lastkapacitet, teleskopisk rækkevidde og et fantastisk hydrauliksystem. Derudover er det muligt at udstyre maskinen med et stort udvalg af tilbehør.

De meste solgte modeller er TM220 AGRI og TM320 AGRI.

JCB AGRI teleskopgummihjulslæssere fås i følgende modeller:

Modeller: TM180 AGRI, TM220 AGRI, TM320, TM320S AGRI, TM420

Maksimal løftehøjde: 4,5 m – 5,4 m

Scroll to Top
Scroll til toppen