C WLS 403 5 1024x682 1

JCB Minilæsser (lille gummiged) er designet til overlegen ydelse og Alsidighed. Selv den mindste læsser har en kraftig 36 hk kubota-motor, Bosch rexroth-transmissionen og zf-akslerne Skaber tilsammen en enestående ydelse centralt I Maskinen. Hvis du leder efter en produktiv minilæsser, behøver du ikke lede længere.

Drivlinjeydelse.
Med vores hydrostatiske Bosch Rexroth-transmission med to gear er det nemt for føreren at foretage præcise maskinbevægelser, selv på steder med meget lidt plads. Desuden arbejder drivlinjen parallelt med et kombineret bremse-/krybesystem på fodbremsen. Dette giver en effektiv multifunktion og en mere brugervenlig betjening i forbindelse med læsning og løft.

Vælg funktionen differentialespærre til 100 % differentialespærring af både for- og bagaksler, så opnår du optimal traktion og ydelse i blød, mudret jord med din JCB mini læsser.

Den helflydende midter samling sikrer, at alle fire hjul tilpasser sig jordens konturer og bevarer optimal trækkraft i alle situationer.

Med betjeningsgrebet er det nemt at regulere det hydrauliske flow til forenden. Det giver et konstant ensartet flow for udstyr som fejekoste og foderbeholdere. Den nye Smart Power option tilbyder en motor, med forbedret brændstofeffektivitet.

Produktivitet ved læsning.

Du kan vælge den perfekte læssearm til ultimativ produktivitet. Standardarmen er optimal til generelt arbejde samt til stor brydekraft/løft. Vælg de forlængede arme til høje løft til stabling og læsning i højden. I begge tilfælde løftes helt parallelt.

Den mindste minilæsser vi har er JCB 403, som udfører de daglige løfte- og læsseopgave med lethed ved hjælp af to kraftige løftecylindere. Denne konstruktion har en perfekt afbalanceret modvægt, der sørger for fremragende stabilitet.

Der findes en række hurtigskift, der som standard er udstyret med en hydraulisk kobling. Det gør det nemt og sikkert at skifte udstyr.

JCB Gummiged Medier

Hvad er mulighederne af specifikationspakker?

Kontakt os, så hjælper vi dig videre.

Kan jeg tilslutte min telefon til gummigeden?

Ja, bluetooth er standard.

Er der mulighed for opvarmet sæde?

Ja.

Kontakt

JCB

Henrik 2

Henrik Svennild

Salg JCB
hesv@bronsgroup.com
+45 42 15 49 16

Peter M

Peter Møller

JCB Produktspecialist
pemo@bronsgroup.com
+45 44 12  37 76

Det synes indlysende, at jo større gummigeden, desto stærkere er den.

Men vi er uenige! Med den JCB 403 er de førsteklasses komponenter og den konstruktionsstyrke, der kendetegner vores større modeller, nu samlet i en meget mere kompakt og manøvredygtig konstruktion, som har masser af kraft og saft.

Kvalitetskomponenter.

Vi har håndplukket de allerbedste kernekomponenter til vores minilæssere, herunder en Kubota-motor, ZF-aksler og faldkasse samt en hydraulisk Bosch Rexroth-transmission. De er specialudviklet til at fungere i perfekt harmoni og sikre en økonomisk, pålidelig og produktiv ydelse.

Minilæsserne fra JCB er designet og konstrueret fra bunden uden kompromis for at levere den styrke og kraft, du skal bruge i en leddelt maskine.

Eminent driftssikkerhed.

Til denne maskine er der anvendt et strengt testprogram, der omfatter en kraftig belastning af chassis, læssearmene og andre centrale komponenter. Endelig testes transmissionen i løbet af tusindvis af arbejdsgange.

Godt beskyttet.

En massiv bagmonteret støbejernskontravægt er med til at beskytte mod skader under arbejdet. En ekstra kontravægt kan fås til øget tippelastydelse.

Beskyttelsesplader under din JCB minilæsser beskytter motoren mod skader under arbejdet.

De hydrauliske slanger er sikkert fastspændt og ført langs læssearmene – langt fra alle potentielle klemmepunkter og derfor godt beskyttet mod skader.

Den solide akselkonstruktion absorberer de kraftige påvirkninger, der genereres i forbindelse med langvarig håndtering af tunge materialer.

Designet af det sammenfoldelige kabinetag (ekstraudstyr) har en kraftig kasseprofil med henblik på maksimal styrke, og der anvendes bronzebøsninger for større holdbarhed og affjedrede stop for at minimere raslelyde under drift af maskinen.

Konstruktionsstyrke

Læssearmene hører til de hårdest belastede komponenter på en gummihjulslæsser, da de er i gang ved alle de daglige opgaver. Derfor er de patenterede, parallelle løftearme designet til at fordele kræfterne jævnt på chassisets front, og de fremmer derved både styrke og holdbarhed.

Den kraftige, langtidsholdbare midtersamling på minilæsserne kan modstå ekstremt høje belastninger.

 

Jo mere bekvemt det er for føreren, desto mere Produktiv er han. Det er derfor, at JCB-kabiner generelt er designet til at give den samme komfort som en større maskine I en kompakt udførelse. Den har gode adgangsforhold, betjenes intuitivt og fra førersædet I midten af maskinen er der et suverænt udsyn.

En fører, der føler sig godt tilpas.

JCB 403 har en behagelig og rummelig kabine. Arbejdsstillingen er designet til optimalt udsyn hele vejen rundt uden forhindringer som f.eks. udstødninger og luftfiltre.

Vores vipbare ratstamme er nem at justere, så der kan opnås en ergonomisk kørestilling.

Under fuld kontrol

403 er ved levering udstyret med et nyt, ergonomisk designet joystickbetjeningssystem med AUX-betjeningselementer som ekstraudstyr (joystickstandard) til bekvem og intuitiv betjening. Det betyder, at du kan betjene alle arm-/hjælpebevægelser med hånden placeret ét sted.

Du kan manøvrere hurtigt og nemt med retningsskift ved hjælp af shuttle-kontakten på joysticket (FNR).

Med et enkelt klik på knappen på joysticket kan der skiftes mellem høje og lave kørehastigheder under kørslen

Med den nye, kompakte JCB 403, der måler under 2,2 m i højden og 1,1 m i bredden (ved den smalleste konstruktion), er der nem adgang til selv meget trange arbejdsområder som f.eks. fjerkræstalde og lader.

Maskinens alsidighed forbedres yderligere takket være det sammenfoldelige kabinetag (ekstraudstyr), som giver føreren mulighed for hurtigt at folde taget ned på under 40 sekunder, så der kan fås adgang til bygninger med lav højde eller ind gennem døråbninger.

Med betjeningsgrebet er det nemt at regulere den hydrauliske strømning til forenden. Det giver et konstant flow på op til 40 l/min for udstyr som fejekoste eller foderbeholdere.

Skift mellem øget stabilitet eller et smallere flademål ved at svinge hjulene rundt, så hjulforskydningen øges eller reduceres (kun smalle dæk). 5 Vælg en tophastighed mellem 20 og 30 km/t for at reducere køretiden.

Oppetid

Minilæssere og gummigeder generelt skal tilbringe mest mulig tid med hårdt arbejde. Vi har konstrueret JCB minilæssere til netop Det formål, med lange serviceintervaller og kvalitetskomponenter.

JCB’s verdensomspændende kundesupport er Førsteklasses. Uanset hvad du har brug for, og hvor du Befinder dig, vil vi være I stand til hurtigt og effektivt at Hjælpe dig med at sikre, at dine maskiner yder optimalt.

Vores tekniske supportservice giver direkte adgang til fabrikkens ekspertise, dag og nat. Vores finansierings- og forsikringsmedarbejdere er altid inden for rækkevidde, når du har brug for et hurtigt, fleksibelt og konkurrencedygtigt tilbud.

JCB Assetcare er vores omfattende udvidede garanti og udvidede serviceaftaler samt kontrakter om kun service eller reparations- og vedligeholdelseskontrakter. Uanset hvad du vælger, arbejder vores serviceteams rundt omkring i verden til konkurrencedygtige priser. Du kan indhente uforpligtende tilbud, og du kan få udført hurtige og effektive forsikringsreparationer.

Scroll to Top
Scroll til toppen