Teleskoplæssere

JCB AGRI teleskoplæssere

JCB nye Serie III teleskoplæsser løfter standarden for hvad en teleskoplæsser skal kunne. Om det er AGRI, AGRI Plus, AGRI Super eller den unikke AGRI PRO model man vælger, så får man en maskine udover det sandvanlige. Men den nye CommandPlus kabine får man som maskinfører en kabine som er 12% større og 14% bedre udsyn end tidligere, og ikke mindre end 50% støjreduktion (69dBA).

 

AGRI, AGRI Plus, AGRI Super udstyres med JCB Powershift transmission samt JCB ECOMAX motor, og AGRI PRO udstyres med en DualTech VT-transmission som giver en trinløs transmission fra 0-19 km/t og powershift fra 19-40 km/t

JCB har altid været banebrydende inden for teleskoplæssere siden 1977; konstant innovation har gjort, at JCB i dag er blandt det mest foretrukne brand i verden. JCB producere i dag i 10 forskellige modeller, den mindste har en maksimal løftekapacitet på 1.600 kg, mens den største model kan løfte 6.000 kg.

Gennemprøvet konstruktion.

Vi belastningstester en livscyklus i vores belastningssimulator, vi tester maskinerne for at efterligne grave- og læssesituationer. Det er din sikkerhed for high performance og driftssikkerhed.

De centralt monterede løfte-, kippe- og udskudstempler eliminer drejningsmoment i teleskoparmen og de er holdt på plads af centralt monterede nøglehulsstøbninger for endnu bedre strukturel integritet.

Hos JCB fremstiller vi vores egne hydraulikcylindre, kabiner, aksler, gearkasser og motorer.

For at opnå langtidsbeskyttelse af kabine og karosseridele mod korrision, dyppes de i en elektroforetisk legering inden de lakeres.

JCB Loadall serien yder det højeste niveau inden for ydeevne og produktivitet med verdensomspændende garanti, uovertruffen komfort og høj gensalgsværdi, den er i dag en af de mest omfattende i verden.

Designet til hårdt arbejde

Det kraftige knækled kan klare både lodrette og vandrette belastninger, hvilket sikrer maksimal holdbarhed og stivhed i konstruktionen.

TM320 og TM320S har en kraftig, omvendt U-formet teleskoparm med fuldsvejste afslutningsplader for at give ultimativ styrke til det monteret på et kraftige læssertårn.

Den støbte bageste kontravægt hjælper til at modvirke stødskade. Baglygterne sidder godt beskyttet, tilbagetrukne og over kontravægten.

De hydrauliske slanger følger den primære teleskoparm, så de beskyttes mod skader.

Når du ejer en jcb, ejer du en maskine, der er kendt for at have en høj gensalgsværdi. Dette kombineret med et effektivt design som sikrer effektivitet og pålidelighed, gør den til et godt virksomhedsaktiv.

JCBs innovative Clean Burn teknologi betyder, at vores motorer lever op til kravene til Tier 4 Final / Stage IV uden eftermontering på udstødningen så som partikelfiltre. Derved undgå man omkostninger til regenerering og udskiftning af partikelfilter.

 

JCB udvalget er følgende modeller:

Modeller: 516-40 AGRI, 520-40 AGRI, 525-60 AGRI/ AGRI PLUS, 527-58 AGRI PLUS, 532-60 AGRI, 532-70 AGRI, 536-95 AGRI, 538-60 AGRI, 542-70 AGRI, 560-80 AGRI

Maksimal løftehøjde: 4 – 9,5 m

Scroll til toppen