Traktorer

JCB traktorer

JCB har produceret unikke Fastrac traktorer siden 1991. Over 25 år med innovation, har ført til at Fastrac i dag er blandt de mest produktive, alsidige, komforable og sikre traktorer på markedet.

Viser alle 5 resultater

Fastrac er unik ved at tilbyde fuld for- og bagophæng til en enestående kørsel, komfort og trækkraft. Eksterne skivebremser tilbyder fremragende varmeafledning og langt større ydeevne end oliesystemerne, der findes på konventionelle traktorer, mens JCB traktorers unikke komplette chassiskonstruktion er designet til styrke, stabilitet og belastningsevne. Vores midtermonterede førerhus reducerer enhver rystelse og hjælper med at opnå en vægtfordeling på næsten 50/50, hvilket for føreren gør det meget mere behagelig og produktivt at køre JCB traktor.

Resultatet er en ren og simpel ydelsesfordel. Fastracs kan køre jævnt og sikkert i marken og mellem marker – op til 69 km/t, hvor lovgivningen tillader det.

Hæver ydeevne og produktivitetsniveauer til nye højder med problemfri kontrol, hurtigere betjeningshastigheder, flere redskabsmonteringer og fastracs uovertrufne selvnivellerende affjedring hele vejen rundt. Al den traktor, du nogensinde får brug for. Et design, der bygger på centrale Fastrac-funktioner og ‑kapaciteter – flere monteringspunkter for redskaber til den ultimative traktor udnyttelse, hurtige mark‑ og vejhastigheder med mere sofistikeret allround affjedring og bremsning for stabilitet, sikkerhed og komfort. En stabil og meget manøvredygtig platform til arbejde i afgrøderne – med strammere drejbar firehjulsstyring samt RapidSteer til hurtigere og mere effektive foragerdrejninger.

Fastrac serien er fyldt med store individuelle funktioner. Men det, der virkelig udmærker den, er måden hvorpå de spiller sammen og hæver traktorens ydeevne og produktivitet som helhed.

Kraft når det behøves førere af den mest kompakte traktor I fastrac‑serien har op til 235 hk og 950 nm drejningsmoment til deres rådighed. Det er seriøs ydelse, der giver seriøs forøgelse af produktiviteten.

Fastrac serien kombinerer et unikt affjedringssystem med command plus-kabinen til at give klasseledende komfortniveauer for operatøren.

Multi-tasking fastrac serien har fem placeringer for redskaber – trækstang, bagtilkobling, fronttilkobling, frontchassis, bagdæk. Ikke underligt, at den er så alsidig og produktiv.

Alsidighed er standard.

Den er traktorernes schweiziske army‑kniv i en lille men kraftfuld pakke. Gør brug af fem redskabspositioner, herunder chassiset til en frontlæsser for at udføre flere operationer på én gang. En maksimal tilladt køretøjsvægt på 14,5 ton giver øget produktivitet på grund af evnen til at bære større, tungere redskaber med mere tid mellem inputpåfyldninger. Specificer 4000‑serien med en række trækstangs og bagdæksmuligheder, der passer til din drift. Vægtblokke, opbevaringsbakker, edderkopharver med mere kan monteres på bagdækket.

Firehjulsstyring reducerer traktorens drejecirkel til mindre end 10 m (dækafhængigt). En tre‑positionskontakt gør det muligt for operatøren hurtigt at skifte mellem 2WS, 4WS og en fuld programmerbar indstilling.

JCB Fastrac fås i følgende modeller

Modeller: 4160, 4190, 4220, 8290, 8330

4160
JCB 4160 er vores entry-level 4000-serie Fastrac, der tilbyder 160 hk nominel effekt og et væld af funktioner, der gør produktivitet og komfort bedre end nogensinde.

4190
JCB Fastrac 4190 tilbyder mere produktivitet end nogensinde før med 189 hk nominel effekt, CVT transmission og banebrydende CommandPlus førerhus.

4220
JCB 4220 er den mest kraftfulde 4000-serie Fastrac endnu. Det kan prale af mere produktivitet end nogensinde, CVT-transmission og revolutionerende CommandPlus-førerhus.

8290
8290 er JCB’s entry-level 8000-serie Fastrac, der leverer en nominel effekt på 280 hk samt markedsledende komfort, hastighed og sikkerhed.

8330
JCB 8330 er flagskibet i Fastrac-serien med en nominel effekt på 335 hk samt uovertrufne niveauer af komfort, hastighed og sikkerhed.

Maksimal motorkraft: 93 kW – 210 kW

Scroll til toppen