S FST 4000 ICON 2

JCB FASTRAC ICON
Tag kontrollen

NY TEKNOLOGI. NYT INTERIØR. NY OPLEVELSE.
Introduktion til iCON kontrolsystemet. Bygget omkring tre nøgleområder, holder denne sofistikerede teknologi tingene enkle. Du konfigurerer styringerne, så de passer til dig, systemet sørger for integrerede tilslutninger, og du kommer til at betjene maskinen på præcis den måde, du ønsker.

  • iCONFIGURE – Skaber en skræddersyet operatøroplevelse
  • iCONNECT – Integreret præcisionsteknologi
  • iCONTROL – Omdefinering af drift gennem udvikling af drevsoftware
S FST 4000 ICON CAB 1
S FST 4000 ICON CAB 5

iCONFIGURE

EN SKRÆDDERSYET OPERATØROPLEVELSE

  • Tildel funktioner til hoved- og hjælpejoysticks på tværs af 50 kontrolprofiler
  • Ergonomisk hovedjoystick har 9 knapper, hvoraf 5 er konfigurerbare
  • Hjælpejoystick, proportional rocker og to-akset proportional hydraulikstyring
  • Tildel spoler til ethvert håndtag, to-akset hjælpejoystick eller proportional vippekontakt

iCONNECT

PRÆCISIONSTEKNOLOGI TIL FINGERTIPS

  • Plug-and-play redskaber med en række fuldt integrerede ISOBUS-muligheder,
  • Niveau 2 ISOBUS inkluderer funktioner som Universal Terminal, AUX-N funktionalitet og grundlæggende opgavestyring (TC-BAS)
  • Integreret GPS bruger JCB interface og NOVATEL Smart-7 modtager.
  • Hardwarestyret DAB radio med bluetooth tilslutning som standard
A FST 8000 ICON 1
S FST 4000 ICON CAB 4

iCONTROL
REDEFINERING AF DIN KØREOPLEVELSE

  • Smart Transmission Control: du vælger hastigheden, vi klarer resten
  • CVT-forhold opretholder hastigheden under skiftende belastning.
  • Skift problemfrit mellem pedal, pind og rulle
    Forudindstillede cruise-hastigheder med et tryk på en knap, hvilket gør det nemt at opfylde jobkravene.
  • To joystick-konfigurationer: JCB Classic eller JCB Pro for driftsfleksibilitet

Hvad er mulighederne af specifikationspakker?

Standard-, Field Pro- og Pro Line-specifikationspakker er nu tilgængelige. Yderligere detaljer om, hvad disse omfatter, kan findes i iCON-brochuren.

Er iCON kontrolsystemet standard på tværs af sortimentet?

iCON er standard med 4000- og 8000-serien af Fastrac.

Kan jeg tilslutte min telefon til traktoren?

Fastrac iCON har en DAB-radio med Bluetooth-forbindelse som standard. Dette kan styres gennem skærmen eller via dedikeret hardware på armlænet.

Er GPS tilgængelig direkte fra fabrikken?

Fuldt integreret JCB GPS kan bestilles direkte fra Brøns Group/din JCB Forhandler. Den bruger en brancheprøvet NOVATEL Smart-7-modtager og en brugerdefineret JCB-brugergrænseflade.

Hvilke ISOBUS-muligheder er tilgængelige?

JCB Fastrac iCON tilbyder niveau 2 ISOBUS, som inkluderer funktioner som Universal Terminal (UT), muligheden for at tildele ISOBUS-funktioner til joystickets (AUX-N) og grundlæggende opgavestyring (TC-BAS). Sektions- og ratekontrol kan også låses op.

Er der mulighed for opvarmet sæde?

Ja, men ikke kun opvarmet, Fastrac har nu mulighed for et læderbeklædt, opvarmet og ventileret sæde.

De tre muligheder for dit sæde er: stof, opvarmet stof og opvarmet og ventileret med læderbeklædning. Alle muligheder kommer med nakkestøtte og er fuldt affjedret. Sæder tillader 60 graders rotation (50˚ til højre, 10˚ til venstre).

Hvad er smart transmission control (STC)?

Smart transmission control (STC) er Fastracs nye drevsoftware. Den opererer på et hastighedsbaseret system, hvor føreren vælger den ønskede fremadgående hastighed, og traktoren styrer motorhastigheden og transmissionsforholdet og opretholder den nødvendige hastighed under skiftende belastninger.

Kontakt

Fastrac er unik ved at tilbyde fuld for- og bagophæng til en enestående kørsel, komfort og trækkraft. Eksterne skivebremser tilbyder fremragende varmeafledning og langt større ydeevne end oliesystemerne, der findes på konventionelle traktorer, mens JCB traktorers unikke komplette chassiskonstruktion er designet til styrke, stabilitet og belastningsevne. Vores midtermonterede førerhus reducerer enhver rystelse og hjælper med at opnå en vægtfordeling på næsten 50/50, hvilket for føreren gør det meget mere behagelig og produktivt at køre JCB traktor.

Resultatet er en ren og simpel ydelsesfordel. Fastracs kan køre jævnt og sikkert i marken og mellem marker – op til 69 km/t, hvor lovgivningen tillader det.

Hæver ydeevne og produktivitetsniveauer til nye højder med problemfri kontrol, hurtigere betjeningshastigheder, flere redskabsmonteringer og fastracs uovertrufne selvnivellerende affjedring hele vejen rundt. Al den traktor, du nogensinde får brug for. Et design, der bygger på centrale Fastrac-funktioner og ‑kapaciteter – flere monteringspunkter for redskaber til den ultimative traktor udnyttelse, hurtige mark‑ og vejhastigheder med mere sofistikeret allround affjedring og bremsning for stabilitet, sikkerhed og komfort. En stabil og meget manøvredygtig platform til arbejde i afgrøderne – med strammere drejbar firehjulsstyring samt RapidSteer til hurtigere og mere effektive foragerdrejninger.

Fastrac serien er fyldt med store individuelle funktioner. Men det, der virkelig udmærker den, er måden hvorpå de spiller sammen og hæver traktorens ydeevne og produktivitet som helhed.

Kraft når det behøves førere af den mest kompakte traktor I fastrac‑serien har op til 235 hk og 950 nm drejningsmoment til deres rådighed. Det er seriøs ydelse, der giver seriøs forøgelse af produktiviteten.

Fastrac serien kombinerer et unikt affjedringssystem med command plus-kabinen til at give klasseledende komfortniveauer for operatøren.

Multi-tasking fastrac serien har fem placeringer for redskaber – trækstang, bagtilkobling, fronttilkobling, frontchassis, bagdæk. Ikke underligt, at den er så alsidig og produktiv.

Alsidighed er standard.

Den er traktorernes schweiziske army‑kniv i en lille men kraftfuld pakke. Gør brug af fem redskabspositioner, herunder chassiset til en frontlæsser for at udføre flere operationer på én gang. En maksimal tilladt køretøjsvægt på 14,5 ton giver øget produktivitet på grund af evnen til at bære større, tungere redskaber med mere tid mellem inputpåfyldninger. Specificer 4000‑serien med en række trækstangs og bagdæksmuligheder, der passer til din drift. Vægtblokke, opbevaringsbakker, edderkopharver med mere kan monteres på bagdækket.

Firehjulsstyring reducerer traktorens drejecirkel til mindre end 10 m (dækafhængigt). En tre‑positionskontakt gør det muligt for operatøren hurtigt at skifte mellem 2WS, 4WS og en fuld programmerbar indstilling.

JCB Fastrac fås i følgende modeller

Modeller: 4160, 4190, 4220, 8290, 8330

4160
JCB 4160 er vores entry-level 4000-serie Fastrac, der tilbyder 160 hk nominel effekt og et væld af funktioner, der gør produktivitet og komfort bedre end nogensinde.

4190
JCB Fastrac 4190 tilbyder mere produktivitet end nogensinde før med 189 hk nominel effekt, CVT transmission og banebrydende CommandPlus førerhus.

4220
JCB 4220 er den mest kraftfulde 4000-serie Fastrac endnu. Det kan prale af mere produktivitet end nogensinde, CVT-transmission og revolutionerende CommandPlus-førerhus.

8290
8290 er JCB’s entry-level 8000-serie Fastrac, der leverer en nominel effekt på 280 hk samt markedsledende komfort, hastighed og sikkerhed.

8330
JCB 8330 er flagskibet i Fastrac-serien med en nominel effekt på 335 hk samt uovertrufne niveauer af komfort, hastighed og sikkerhed.

Maksimal motorkraft: 93 kW – 210 kW

Scroll to Top